Et stort tak til vores samarbejdspartnere

Natteravnene er meget stolte af alle vores samarbejdspartnere, deres støtte kan vi ikke undvære!

Derfor er det en fornøjelse, når de beder om at se Natteravnene i aktion. Senest i forbindelse med Global Beer Responsibility Day, hvor store dele af den øverste ledelse i Carlsberg valgte, at fejre dagen ved at trække i de gule jakker og tage med på en Natteravne vandring.

Natteravnenes erhvervspartnere udgøres af TuborgFondet, Carlsberg, Falck, Trygfonden og DSB. Sidstnævnte og Natteravnene arbejder lige nu tæt sammen om projekt "Øget Tryghed", som er et projekt der løber af stablen fra uge 41 og frem til marts 2017, og har fokus på at øge den oplevede tryghed på visse s-togsstationer. For Natteravnene betyder det blandt andet, at vi vil gå ekstra ture på og omkring stationerne, og der vil være plakater og ’gule Natteravne-fodspor’ på perronerne.

Hensigten er naturligvis at øge den oplevede tryghed for de unge på og omkring de udvalgte stationer. Vi glæder os meget til endnu et godt og frugtbart samarbejde med DSB.

Endelig skal det nævnes, at Natteravnene og écart ski tours har indgået et nyt spændende samarbejde. Natteravnene tager for første gang til de Franske Alper i ugerne 7, - 8 og 15 - 2017, for også her, at skabe tryghed blandt de unge i nattelivet. De unge selv beskriver Natteravnene som ”at have en ekstra ven med i byen”, så vi glæder os til også at være denne ekstra ven på skiferien, og vi ser meget frem til et godt og givtigt samarbejde med écart ski tours.

Læs mere om vores samarbejdspartnere på siden Hovedsamarbejdspartnere.

Besøg écart ski tours her.