Natteravne Landsmøde 2016

Den røde løber var rullet ud for 300 Natteravne fra 95 forskellige foreninger til det 18. Landsmøde for Natteravnene på Hotel Nyborg Strand den 12. november 2016. En flot dag med fællessang, musik, viden, workshops og socialt samvær.

Natteravnenes nye Chef Kim Hassø gav en status over alle de aktuelle projekter, der er sat i gang:
Det nye basis-kursus, projekt hvervning af de unge, tryg skitur til Alperne, ny rådgivnings APP, SMS-kampagne i uge 46-48 og status på vores erhvervs-samarbejdspartnere.

Kim Hassø understregede også, at foreningerne skal bruge Landssekretariatet aktivt. ”Vi er 4000 frivillige Natteravne i Danmark fordelt på 137 foreninger, som dækker 160 gå-områder. I Landssekretariatet gør vi vores ypperste for at hjælpe jer og få jeres arbejde til at fungere, så vi kan holde fast i vores koncept og leve op til vores værdier om ansvar, omsorg og engagement. Her gør vores 38 senior-instruktører også en kæmpe indsats for foreningerne”.

Stor tak til alle vores samarbejdspartnere, der har sponseret gaver: 
DSB, GN Thermolux, Niels Thorborg, DSB Kursuscenter, Jyske Bank, Skandia, Lars Mogensen Conflick.dk, McDonald, Det Danske Fodboldlandshold, Fonden for Socialt Ansvar, Rushy Rashid, Konfliktinstituttet, Line Risberg, Kristine Rønnov Due, Beredskabsforbundet.

Næste Landsmøde er den 30. september 2017!