Natteravne har fejret 15 års jubilæum

Mange foreninger har hen over året kunne fejre, at de har været på gaden i 15 år... og det er jo ganske godt gået..!

I Vejen fortæller Citychef Flemming Simested efter Åben By Night, at...."det er helt klart én af de rigtig gode aftener og besøgsmæssigt er jeg lige ved at tro, at det er rekord. Folk strømmede til fra starten og det skyldes blandt andet besøget af Søs Fenger, der optrådte på Rådhuspladsen. Søs er ambassadør for Natteravnene og besøgte Vejen for at være med til at fejre foreningens 15 års jubilæum. Mange mennesker ønskede at høre hende synge ”Inderst inde, og da Søs skulle til at synge sangen gik alle Natteravnene på scene og stillede sig bag Søs for at give sangen endnu mere kraft. Jo – vi fik den aften vi alle havde ønsket og arbejdet for i en god sags tjeneste" slutter Citychefen, og ønskede Natteravnene et stort tillykke.

Hos Natteravnene i Ringsted blev der i dagen anledning holdt brunch i cafeen på Hyldegården. Også her havde foreningen en dejlig dag.

Natteravnene i Kjellerup fejrede jubilæum på torvet med jubilæumskage, muffins, småkager og reklamer for Natteravnene. Borgmester Steen Vindum fik lov at skære jubilæumskagen for, og mange af byens borgere kom hen og hørte om Natteravnenes arbejde.

I Høng valgte foreningen at holde en dejlig frokost inden deres generalforsamling, hvor Natteravnene kunne hygge sig sammen. Foreningen havde valgt, ikke at arrangere et stor arrangement i byen.

På Bornholm hos Natteravnene i Nexø-Åkirkeby fejrede de jubilæet med sodavand, pølser, popcorn, kaffe og kage. Ungdomsklubben leverede musik, og Brandvæsnet kom med rigelige mængder af skum som børn og barlige sjæle kunne boltre sig i!
 
I Roskilde fejrede Natteravnene jubilæum med kransekage og hygge for de frivillige. Senere markerede de jubilæet på Stændertorvet, hvor de fortalte om den ro og tryghed Natteravnene giver byens unge, blandt andet i Folkeparken, hvor der ofte er fester om fredagen.

Siden 2001 har Natteravnene i Hjørring været ude næsten hver weekend. De fejrede 15 års jubilæum på byens kulturaften. Konditorbageren, Bageriet Håbet og Føtexbageriet sponserede kager, som lokkede folk hen til en snak om Natteravnenes indsats.

I Kalundborg brugte foreningen anledningen til at fejde de 15 år på gaden ved byens Sundhedsmesse. Her fik de delt en masse kage ud, som var sponsoret af Meny og der var også kaffe, the og saftevand. Ca. 250 balloner med helium blev uddelt og 4 meldte sig som interesseret til en prøvevandring. Så alt i alt en rigtig god måde at fejre et jubilæum på.

Ud over de nævnte har også Natteravnene i Struer, Ribe, Nakskov, Gentofte, Østerbro, Torshavn(Færørene)Pandrup og Års 15 års jubilæum i år.  Stort tillykke til alle..!

Foto: Natteravnene og Søs Fenger i Vejen