Ny forening på vej i Assens

Efter en henvendelse til Natteravnenes Landssekretariat i foråret fra SSP, der sammen med en lokal initiativtager mente det ville være et godt tiltag at få Natteravnene til Assens, blev der i starten af maj afholdt Borgermøde for alle interesserede.

Alle var velkomne til at møde op og høre lidt om, hvad Natteravnene kan tilbyde byen og, hvad byen skal gøre for at der kommer en forening af frivillige Natteravne til.

Initiativtager Naja bød velkommen, dernæst politiet med en opbakning til de kommende frivillige og Natteravnenes repræsentant SeniorInstruktør Jan Krüger med sin præsentation af Natteravnene…og spørgelysten var stor.

Borgmester Søren Steen Andersen bød Natteravnene velkommen i Assens og var meget positiv overfor, at der kommer frivillige til byen som vil gøre en indsats for, at skabe tryghed om omsorg blandt byens børn og unge.

På mødet var der mødt 19 op, og 16 af dem udfyldte en interesseseddel efter mødet, så der nu er grobund for at gå videre med etablering af en lokal forening af Natteravne i Assens.

Næste møde og uddannelsesaften bliver torsdag den 12. maj kl. 18.00 på Rådhuset. Er du interesseret i at deltage, møder du bare op.

For yderligere oplysninger, ring til Jan Krüger på tlf. 23 44 07 87.

Alle er velkomne..!