Vi er her for dig

Natteravnene er ildsjæle og ansvarlige voksne, som ved deres tilstedeværelse arbejder for at skabe øget tryghed, trivsel og livsglæde i nattelivet.

Natteravnene er der for de unge, der har brug for hjælp, når de for eksempel har drukket for meget, er havnet i en konflikt eller blot har brug for en voksen at tale med.

Natteravnene er ikke et vagtværn, og påtager sig ikke politimæssige- eller professionelle sociale opgaver, men har stor forebyggende effekt og gennemslagskraft ved bare at være der.

Natteravnenes tryghedsskabende indsats skabes af 4.000 frivillige landet over fordelt på ca. 140 lokale foreninger, samt økonomisk støtte fra virksomheder, fonde og private. Vi har derfor også brug for din hjælp!

Du kan støtte Natteravnenes arbejde ved at sende en sms til 1980 og skrive ’STØT50’, så støtter du med 50 kr. (+ alm. sms-takst).

Din støtte går til Natteravnenes landsdækkende arbejde med at drive hjemmesider og intranet, support til de lokale foreninger, oprettelse af nye foreninger, hvervning, uddannelse og videreuddannelse af Natteravne, landsmøder, materialer, merchandise mv.