Natteravnene på vej i Dragør


Så er det en realitet at Natteravnene nu også kommer til at skabe tryghed for de unge i Dragør. Det første informationsmøde var en stor succes med 50 fremmødte, og der blev udfyldt hele 30 interessekort.

Initiativtageren Anne Søgaard er meget tilfreds med aftenen ”Det var helt fantastisk dejligt at se, at så mange mødte op for at høre, hvad Natteravnene står for, og hvordan de kan bidrage til at øge trygheden i byen og livsglæden blandt vores børn og unge”.

Der er planlagt en lille kursusrække for de frivillige, der har lyst til at være med. Her bliver de nye Natteravne rustet til mødet med de unge – selvom det vigtigste faktisk er ganske almindelig sund fornuft. Gennem kurserne får de kommende Natteravne først og fremmest information om Natteravnenes spilleregler og den adfærd, der er internt i Natteravnene og i kontakten med de unge. De får også mulighed for en god indsigt i SSP's, kommunens- og politiets forebyggende arbejde og opgaver samt tilbud til de unge.

Kurserne er planlagt til:

  • Tirsdag den 21. februar fra klokken 19.30 – 21.30
  • Tirsdag den 7. marts fra klokken 19.30 til 21.30 (på dette møde nedsættes en styregruppe)

Natteravnenes instruktører er uddannede erfarne Natteravne. Landssekretariatet og instruktørerne medvirker i hele opstartsperioden og sørger for kontakt til naboforeninger med henblik på erfaringsudveksling. Desuden stiller vi den karakteristiske gule Natteravnebeklædning, hjemmesider, krisehjælp og andet materiale til rådighed for foreningerne.


Kontaktperson i Dragør:
Anne Søgaard
Tlf. 22 90 71 92
Mail. famsogaard@live.dk