Anne Marie Skov, Direktør i Tuborgfondet med Natteravnene på J-dag

Natteravnene var igen i år til stede i mere end 90 byer i hele landet, for at hjælpe de unge med, at J-dag den 3. november blev en festlig og tryg aften. 

Natteravnene samarbejder med Carlsberg/Tuborg om at udbrede budskabet om at J-dag er en glad aften, hvor både unge og voksne drikker julebryg med respekt for sig selv og for omgivelserne.

”J-dag er en aften hvor tusinder af danskere går ud for at hygge sig og tage hul på julestemningen. Det er en aften, hvor man let kan få en tår over tørsten, og især de unge bliver fristet. Derfor var Natteravnene også i år på gaden det meste af aftenen og natten. Vi har et mangeårigt samarbejde med Carlsberg/Tuborg, om at J-dag foregår på en ansvarlig måde. Vores fælles mål er, at de unge skal have det sjovt uden at få for meget at drikke fortæller, Claus Staunstrup Nilsson, Chef for Natteravnene.

Tuborgfondet på besøg 
I år var Anne Marie Skov, Direktør i Tuborgfondet med Natteravnene på vandring på Frederiksberg. Vi mødte hende ved Frederiksberg Rådhus. 
" For Tuborgfondet er det rigtig vigtigt, at der er nogle der passer på de unge i Nattelivet. Vi kan jo godt lide, at folk går ud og hygger sig med en øl, men vi kan også godt lide, at der er nogen, der passer på de unge og sørger for at give dem en hjælpende hånd, når der er brug for det. Derfor ELSKER vi Natteravnene i Tuborgfondet!", siger en glad Anne Marie Skov.

Natteravnene
Natteravnene er frivillige voksne, som hver weekend passer på de unge i nattelivet. Og J-dag er en af årets helt store aftener. Her er flere Natteravne ude end normalt. Natteravnene er ansvarlige voksne, som går i byen for at være der for børn og unge. De går altid i hold af tre i den karakteristiske gule jakke, typisk i aften- og nattetimerne, hvor de unge går i byen. Der er ca. 4000 frivillige Natteravne fordelt i 143 byer i Danmark.