Fonden for Socialt Ansvar søger 2 praktikanter

Få erfaring med arbejdet i en NGO som praktikant hos Fonden for Socialt Ansvar, som er en ikke-erhvervsdrivende almennyttig fond, der blandt andet driver indsatserne Natteravnene, Bydelsmødre og baba.

Alle vores indsatser bygger på tværgående samarbejde mellem den frivillige, private og offentlige sektor, for sammen står vi stærkest. Så hvis du har hjertet på det rette sted og brænder for at gøre en forskel for udsatte børn, unge og familier – samt har et ønske om at lære en masse om frivilligt socialt arbejde, så er du måske en af vores nye praktikanter.

Arbejdsopgaverne
Som praktikant hos Fonden for Socialt Ansvar og Natteravnene skal du være med til at understøtte organisationens forebyggende arbejde med at skabe tryghed og hjælpe udsatte børn, unge og familier. Opgaverne spænder vidt og omfatter blandt andet branding af Fonden og indsatserne, diverse marketing- og kommunikationsopgaver på tværs af platforme, og så kommer du til at deltage i planlægningen og afholdelsen af store og små events, ligesom du vil skulle bistå som tovholder på en række administrative opgaver, opdatere vores hjemmesider samt planlægge og eksekvere tiltag på SoMe m.m.

Du vil få en bred berøringsflade med kolleger på tværs af organisationen, og du vil få et godt indblik i, hvad det vil sige at arbejde i en organisation, der arbejder med frivillige sociale landsdækkende initiativer. Vi tilbyder et spændende og udviklende praktikophold, hvor du kommer til at indgå i et dynamisk arbejdsmiljø med høje ambitioner samtidig med, at du gør en forskel for børn, unge og familier.

Om dig
Du har en god tal- og dataforståelse og gode kommunikationsevner både mundtligt og skriftligt. Du har sikkert erfaring med projektkoordinering og er initiativrig, pålidelig og struktureret. Du har et godt overblik og er en god planlægger. Du har let ved at lære nyt og er interesseret i data og analyse, kampagner, SOME og events - gerne med erfaringer fra studiet.

Studieretninger
Marketing og business, Organisation og ledelse, IT og design e.lign.

Om praktikstillingerne
Begge praktikstillinger løber fra januar 2018 og er på fem til seks måneder. Praktikopholdet er på 30 - 37 timer om ugen og er ulønnet. Vi stiller en arbejdsplads med pc til rådighed. Har du behov for at følge et fag på dit studie, finder vi naturligvis ud af det.

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere, så kontakt Chef for Kommunikation & Fundraising Lena Geert-Jørgensen på lena@socialtansvar.dk,  30343734 eller Chef for Natteravnene Claus Staunstrup Nilsson på claus@socialtansvar.dk, 21306099.  

Søg hvis du
Er studerende ved en relevant uddannelse f.eks. Cand. Merc., Cand. Kom, Medie- og Journalisthøjskolen, IT Universitetet eller lignende, er i gang med eller har færdiggjort din bachelor og har brug for praktik som en del af dit studie eller som forberedelse til specialeprojekt.

Du kan også bare skynde dig at sende din ansøgning samt et CV til: fonden@socialtansvar.dk. Vi holder samtaler løbende.

Ansøgningsfrist: 19. januar 2018.

Om Fonden for Socialt Ansvar
Fonden for Socialt Ansvar (FSA) er en ikke-erhvervsdrivende almennyttig fond. Fondens formål er at støtte aktiviteter, der fremmer socialt ansvar i den civile-, private- og offentlige sektor. Indsatsen sker på basis af eksterne bevillinger og donationer, som FSA’s aktiviteter søger, da FSA ikke selv er formuende. FSA's aktiviteter fokuserer på at skabe tryghed, livsglæde og konstruktiv sameksistens, især blandt børn, unge og udsatte grupper, gennem omsorg og forebyggende indsatser.
Fonden for Socialt Ansvar bor på Bygmestervej 10, 1. sal, 2400 København NV.