Nordisk Natteravne Dag blev fejret på Nørrebro og Østerbro

Det blev en fantastisk smuk Nordisk Natteravne Dag lørdag den 29. september 2018. På dagen fejrede ca. 90 Natteravne frivilligheden og fællesskabet. Et fællesskab der nu har eksisteret i hele 20 år.

Natteravne mødte op på Nørrebro lørdag formiddag. Firvillige Natteravne kom fra nær og fjern - fra Frederikshavn, Langeland, Næstved m.m. - for at fejre dagen. Dagen blev også benytte til at slå et slag for at få en forening på Nørrebro og Østerbro, da der lige nu hverken er en forening eller frivillige Natteravne i disse områder.

Vi afholder informationsmøde mandag 8/10 2018 kl. 19.00. 
På adressen: Bygmestervej 10, 2400 KBH NV. Alle er velkomne!

Nordisk Natteravne Dag var en skøn dag, som både indeholdt hyggeligt samvær blandt Natteravnene, men også en masse gode snakke med de lokale borgere i området. Natteravnene var også på besøg på ydre Nørrebro i området omkring Mjølnerparken. Her var vi på tur med de dygtige guider fra Ghetto Tours. Alle var meget begejstret for turen, der var med til at åbne øjnene for mange og afkræfte nogle fordomme.

En Natteravn udtalte begejstret:
"Turen med Ghetto Tours var fantastisk. Vores guide har fået flyttet fordomme hos mig, og jeg har fået noget at reflektere over. Jeg skal hjem og tænke over hvordan man møder folk. Man tror ikke selv, at man har forbehold, men med de ting man nogle gange siger, har man så måske alligevel lidt forbehold. Det har jeg lært idag."