Natteravnene Danmark modtager millionbeløb fra Tuborgfondet

Et 5-årigt strategisk partnerskab mellem Natteravnene og Tuborgfondet skal sikre, at der fortsat er frivillige ildsjæle til at passe på unge i nattelivet. Med partnerskabet følger 2,4 mio. kr. om året i de første to år, og det er en tiltrængt vitaminindsprøjtning for Natteravnene.

Igennem en længere årrække har Natteravnene arbejdet sammen med Tuborgfondet. I begyndelsen var samarbejdet med Carlsberg Danmark og fra 2015 besluttede Tuborgfondets bestyrelse at indgå et længerevarende partnerskab med Natteravnene, som nu bliver endnu tættere. Både en repræsentant fra Carlsberg og Tuborgfondets direktør, Anne-Marie Skov sidder i Natteravnenes styregruppe.

”Vi er utrolig glade og stolte over at Tuborgfondet vil være med til at styrke vores arbejde med at hjælpe og drage omsorg for de unge. Natteravnene har i år eksisteret i 20 år, og har gjort en masse godt. Men der er i den grad brug for et økonomisk boost, for at kunne komme videre og tilpasse os de udfordringer vores unge mennesker står overfor lige nu”, udtaler Claus Staunstrup Nilsson, chef for Natteravnene.

De nye midler skal gå til udvikling af Natteravnenes landsdækkende arbejde. Herunder også at udvikle den eksisterende organisation.

”Natteravnene er ikke støttet af offentlige midler på landsplan, men er helt afhængige af midler fra erhvervslivet og fonde. Derfor er dette virkelig en vigtig vitaminindsprøjtning for os, der gør at vi kan komme videre med at udvikle Natteravnene-indsatsen, så vi fortsat er tilstede, der hvor der er brug for os”, fortæller Claus Staunstrup Nilsson.

Direktør i Tuborgfondet Anne-Marie Skov tilføjer:

”I Tuborgfondets bestyrelse har vi besluttet at indgå et strategisk partnerskab med Natteravnene, fordi de er med til at skabe tryghed i nattelivet. Vi har kendt Natteravnene gennem mange år nu, og vi oplever, at de unge ved, at de kan henvende sig, også selvom de har fået noget at drikke. De frivillige Natteravne gør et kæmpe arbejde, som er til gavn for de unge, deres forældre og samfundet som helhed. Med vores bevilling kan Natteravnene fortsætte det gode arbejde og udvikle deres organisation, så endnu flere områder får gavn af deres arbejde.”

Samarbejdspartnere
Indtil nu har Natteravnene modtaget støtte fra 3 store erhvervspartnere; Tuborgfondet, DSB og TrygFonden, der alle har støttet med midler til drift af den landsdækkende indsats. Mange andre fonde har støttet specifikke indsatsområder med øremærkede donationer.