Natteravnene skaber tryghed for de unge til Distortion

I år havde Natteravnene for første gang indgået et officielt samarbejde med Distortion om at skabe tryghed for de unge, der færdes i gaderne under den store åbne gadefest på Vesterbro og Nørrebro den 30. og 31. maj. 

Både Natteravnene og Distortion kan i år fejre 20 års jubilæum. Så da Distortion for 20. gang skruede op for musikken og satter gang i landets største gadefest og musikfestival på Nørrebro og Vesterbro, var det i samarbejde med Natteravnene. Der mødte frivillige op fra både Sjælland, Fyn og Jylland, for at hjælpe med til at skabe en tryg fest for de mere end 100.000 deltagere. 

Med bolsjer og kondomer i lommerne gik Natteravnene som de plejer, på deres vandringer i hold af tre iført de velkendte gule jakker gennem gaderne på Nørrebro og Vesterbro over to aftener.

God stemning til den store musikfestival og gadefst i København
Natteravnene var tilstede med hele 75 frivillige, der gik ture til Distortion de 2 dage, hvor omkring 120.000 festede i gaderne på Nørrebro og Vesterbro..

”Distortion endte med at blive en meget varm og solrig fest i Københavns gader i år. Der var tæt på 30 graders varme ved festens start onsdag eftermiddag. Men det har været nogle gode dage, hvor folk har været glade, og der kun har været få uheldige situationer. Det er dejligt, at vi Natteravne kan være med og hjælpe de unge, i en situation hvor der i nogle tilfælde virkelig er brug for en voksen og ansvarlig at støtte sig til" siger Claus Staunstrup-Nilsson, Chef for Natteravnene Danmark.

Natteravnene var en del af Distortions tryghedskorps, der også bestod af Distortions egne frivillige, samt samaritter og politiet.