Tuborgfondets Årsskrift 2018

Torsdag den 8. februar 2018 åbnede vores gode erhvervspartner Tuborgfondet dørene for en spændende og inspirerende eftermiddag og aften i VEGA, hvor årsskriftet for 2. gang blev præsenteret LIVE.

På scenen bød værterne Andrew Moyo og Karen Straarup velkommen. Herefter tog Tuborgfondets direktør Anne-Marie Skov over sammen med lektor Silas Harrebye. Sammen fortalte de om- og satte Tuborgfondets strategi i perspektiv.

“I Tuborgfondet møder vi masser af unge, som er dybt engageret i nye former for fællesskaber, og vi er optagede af at støtte unge mennesker i at engagerer sig i samfundet og udvikle demokratiet,” fortalte Anne-Marie Skov.

Arrangementet bød på en masse spændende oplæg fra bl.a. antropolog Tinna C. Nielsen, Jonas Hedegaard fra Roskilde Festival, gode paneldebatter og meget mere.

Tuborgfondet støtter de gode fællesskaber – og dermed også Natteravnene. Så aftenen i Lille VEGA sluttede af med at tre frivillige Natteravne ønskede alle en god tur hjem, og de heldige gæster fik bolsjer og kondomer med i lommerne.

Tak til Tuborgfondet for en dejlig aften i godt selskab.

Læs mere om Tuborgs Årsskrift 2018 her:
www.tuborgfondet.dk/nyhed/tak-for-i-gaar