Vi søger praktikanter til Natteravnene og Bydelsmødre indenfor design og kommunikation

Få erfaring med arbejdet i en NGO som praktikant hos Fonden for Socialt Ansvar, som er en ikke-erhvervsdrivende almennyttig fond, der blandt andet driver indsatserne Natteravnene, Bydelsmødre og baba.

Alle vores indsatser bygger på tværgående samarbejde mellem den frivillige, private og offentlige sektor, for sammen står vi stærkest. Så hvis du har hjertet på rette sted og brænder for at gøre en forskel for udsatte børn, unge og familier – samt har et ønske om at lære en masse om frivilligt socialt arbejde, så er du måske en af vores nye praktikanter hos Natteravnene eller Bydelsmødrene.

Arbejdsopgaverne

Natteravnene:
Som praktikant hos Natteravnene skal du være med til at understøtte organisationens forebyggende arbejde med at skabe tryghed og hjælpe børn, unge og familier. Opgaverne spænder vidt og omfatter blandt andet branding og markedsføring af Natteravneindsatsen samt opgaver indenfor design og kommunikation. Du kommer til at arbejde med vores visuelle branding på tværs af platforme – bl.a. website, nyhedsbreve og skabe content i forbindelse med vores tilstedeværelse på Social Medier. Du kommer også til at hjælpe med planlægningen og afholdelsen af store og små events, ligesom du vil skulle bistå på en række administrative opgaver.

Bydelsmødre:
Som praktikant hos Bydelsmødrene skal du være med til at understøtte organisationens forebyggende arbejde med at skabe lokale fællesskaber for udsatte kvinder og familier. Opgaverne spænder vidt og omfatter blandt andet branding og markedsføring af Bydelsmødreindsatsen samt opgaver indenfor design og kommunikation. Du kommer til at arbejde med vores visuelle branding på tværs af platforme – bl.a. website, nyhedsbreve og skabe content i forbindelse med vores tilstedeværelse på Social Medier. Du kommer også til at hjælpe med planlægningen og afholdelsen af store og små events, ligesom du vil skulle bistå på en række administrative opgaver.


For begge stillinger gælder, at du vil få en bred berøringsflade med kolleger på tværs af organisationen, og du vil få et godt indblik i, hvad det vil sige at arbejde i en organisation, der arbejder med frivillige sociale landsdækkende initiativer. Vi tilbyder et spændende og udviklende praktikophold, hvor du kommer til at indgå i et dynamisk arbejdsmiljø med høje ambitioner samtidig med, at du gør en forskel for børn, unge og familier.


Om dig
Du har gode kommunikationsevner både mundtligt og skriftligt og har arbejdet med diverse designprogrammer og værktøjer. Du har sikkert erfaring med projektkoordinering og er initiativrig, pålidelig og struktureret. Du har et godt overblik og er en god planlægger. Du har let ved at lære nyt og er interesseret i kampagner, kommunikation, SoMe og events - gerne med erfaringer fra studiet.


Studieretninger
Multimediedesign, E-design, Designteknologi, Design og business, Kommunikation o. lign.


Om praktikstillingerne
Begge praktikstillinger løber fra januar 2019 og varigheden spænder fra 2,5 til 6 måneder. Praktikopholdet er på 30 - 37 timer om ugen og er ulønnet. Vi stiller en arbejdsplads med pc til rådighed. Har du behov for at følge et fag på dit studie, finder vi naturligvis ud af det.

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere, så kontakt Chef for Natteravnene Claus Staunstrup Nilsson på Claus@socialtansvar.dk, 21306099. Eller Chef for Bydelsmødrene Mai-Britt Haugaard Jeppesen på Mai-Britt@socialtansvar.dk, 30177803.  

Send en motiveret ansøgning samt et CV til: Berit@socialtansvar.dk. Vi holder samtaler løbende.

Om Fonden for Socialt Ansvar
Fonden for Socialt Ansvar (FSA) er en ikke-erhvervsdrivende almennyttig fond. Fondens formål er at støtte aktiviteter, der fremmer socialt ansvar i den civile-, private- og offentlige sektor. Indsatsen sker på basis af eksterne bevillinger og donationer, som FSA’s aktiviteter søger, da FSA ikke selv er formuende. FSA's aktiviteter fokuserer på at skabe tryghed, livsglæde og konstruktiv sameksistens, især blandt børn, unge og udsatte grupper, gennem omsorg og forebyggende indsatser.
Fonden for Socialt Ansvar bor på Bygmestervej 10, 1. sal, 2400 København NV.