Er du serviceminded, og har du tid til frivilligt arbejde med service, kommunikation og planlægning?

Vi søger 2 frivillige koordinatorer 10 timer/uge i København og Aarhus. Du får erfaring med arbejdet i en NGO som koordinator hos Unge Ravne. Arbejdet er primært i dagtimerne, og din alder og faglige baggrund er underordnet.


Unge Ravne
er en ungdomsindsats, der er udsprunget af Natteravnene. Unge Ravne er begyndt som et pilotprojekt i København, og er startet op for at skabe mere tryghed for unge, der er ude alene om natten. Unge Ravne er i alderen 20 – 30 år og dermed meget tættere på - og samtidig i øjenhøjde med de unge. Unge Ravne går både i byens gader og kan også gå ind på klubber og barer, hvor unge fester.

Om koordinator stillingerne
Som frivillig koordinator hos os skal du være med til at understøtte organisationens forebyggende arbejde med at skabe tryghed og hjælpe unge i nattelivet. Opgaverne spænder vidt og omfatter blandt andet: Hjælp til logistikopgaver, intern kommunikation og servicering af de frivillige Unge Ravne. Du kommer også til at hjælpe med planlægningen og afholdelsen af store og små events, ligesom du vil skulle bistå med en række administrative opgaver. Vi tilbyder et spændende og udviklende frivilligjob, hvor du kommer til at indgå i et dynamisk arbejdsmiljø med høje ambitioner samtidig med, at du gør en forskel for børn og unge.

Om dig
Du har gode IT – og kommunikationsevner. Du har sikkert erfaring med projektkoordinering og er initiativrig, pålidelig og struktureret. Du har let ved at lære nyt og er interesseret i planlægning, events og projekter. Din alder og faglige baggrund er ikke så vigtig, bare du har gå-på-mod og er åben overfor nye opgaver. Som person er du imødekommende og inkluderende overfor alle typer af unge.

Vi har brug for 2 frivilligkoordinatorer – en i København og en i Aarhus. Begge jobs er 10 timer ugentligt og er ulønnet. Vi stiller en arbejdsplads med pc til rådighed. Hvis du vil vide mere, så kontakt Projektleder Berit Sandholt på (+45)51184186.  

Send en motiveret ansøgning samt et CV til: berit@socialtansvar.dk. Vi holder samtaler løbende.
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt og senest 26. februar 2020.

Unge Ravne er en del af Natteravnene og Fonden for Socialt Ansvar
Fonden for Socialt Ansvar (FSA) er en ikke-erhvervsdrivende almennyttig fond. Fondens formål er at støtte aktiviteter, der fremmer socialt ansvar i den civile-, private- og offentlige sektor. Fonden for Socialt Ansvar bor på Bygmestervej 10, 1. sal, 2400 København NV.