Vil du være med til at etablere og udvikle vores nye indsats de Unge Ravne?

Vi søger teamledere og frivillige i København.

Natteravnene er i gang med at etablere en ungdomsindsats, og i den forbindelse søger vi teamledere og frivillige, der kan være med til at forme projektet helt fra start. De Unge Ravne er ligesom Natteravnene en indsats under Fonden for Socialt Ansvar, som er en paraplyorganisation for frivillige sociale indsatser der byder ind med løsninger på en række af samfundets problemer.

De Unge Ravne er med til at skabe tryghed og drage omsorg for unge i alderen 14 – 20 år, når de er ude i nattelivet alene. De kommer til at agerer ud fra det samme værdigrundlag som de eksisterende Natteravne, men de får dog nogle andre beføjelser. De Unge Ravne er unge i alderen ca. 20- 30 år. De vil være tættere på målgruppen både aldersmæssigt og mentalt, hvilket betyder, at de i højere grad skal være med til at vise unge ’den gode stil’ i byen – og hjælpe de unge, der har et behov.

Teamledere og frivillige
Vi har brug for friske unge mænd og kvinder, der vil være med til at udvikle og etablere de Unge Ravne. Som frivillig kommer du til at deltage i følgende opgaver:

 • Etablering af fællesskabet omkring de Unge Ravne
 • Definition af værdier, regler, beklædning, roller m.m.
 • Deltagelse i Bootcamp den 11.-12.maj 2019 i Københavnsområdet
 • Deltagelse i grundlæggende kurser; Konflikthåndtering og Førstehjælp
 • Hjælp til rekruttering af frivillige
 • Opstart af det første hold Unge Ravne i august 2019 i København

Om dig
De er mellem 20 og 30 år gammel. Du er måske i gang med en uddannelse, eller arbejder for at spare op til en rejse, tager et sabbatår, er lige startet på arbejdsmarkedet, eller noget helt andet. Dit fag har ikke relevans for jobbet. Det er dog vigtigt, at du har lyst- og mod på at være med i opstartsfasen af en ny ungdomsindsats. Vi forventer, at du byder ind med dine tanker og idéer, og at du har lyst til at gøre en forskel for børn og unge i nattelivet. Som person er du rummelig, imødekommende og inkluderende

Vi tilbyder

 • Et spændende og udfordrende frivillig-job, med mulighed for lederansvar, hvis du har lyst
 • Være med i udviklingen og etablering af en helt ny ungdomsindsats
 • Være en del af et sjovt fællesskab med bl.a. en årlig weekendtur.
 • Uddannelse i Konflikthåndtering, Førstehjælp m.m.
 • Deltagelse i Ungdommens Folkemøde, Distortion, Copenhagen Pride, Puttefest i Dyrehaven, J-dag m.m.

Ansøgning
Er du interesseret i at være med på denne spændende rejse, skal du sende en motiveret ansøgning og dit CV til berit@socialtansvar.dk

Du kan både sende en skriftlig ansøgning eller en video-ansøgning, vi vil dog gerne have dit CV på skrift.

Har du spørgsmål til de Unge Ravne og jobbet, er du meget velkommen til at kontakte projektleder for de Unge Ravne Berit Sandholt på: 51 18 41 86.