Kom og vær med
– vi søger flere Unge Ravne!

Unge Ravne er en ny ungdomsindsats, der er udsprunget af Natteravnene.  Unge Ravne er begyndt som et pilotprojekt i København, og er startet op for at skabe mere tryghed for unge, der er ude alene om natten. Vi er i alderen 20 – 30 år og dermed meget tætte på, og samtidig i øjenhøjde med, de unge vi passer på. Unge Ravne går både i byens gader og kan også gå ind på klubber og barer, hvor unge fester.

Vi søger flere frivillige Unge Ravne. Så har du ekstra tid fredag og lørdag aften/nat, kan du være med i til at gøre en stor forskel for børn og unge. Samtidig bliver du en del af et hyggeligt og sjovt fællesskab med andre unge. Som Ung Ravn er du med til at skabe tryghed og drage omsorg for unge i alderen 14 – 20 år, når de er ude i nattelivet alene. Du med til at vise unge ’den gode stil’ i byen – og hjælpe dem, der har et behov.

Frivillig Ung Ravn
Vi har brug for imødekommende og initiativrige unge, der vil være med til den fortsatte udvikling af indsatsen. Som frivillig kommer du til at deltage i følgende:

  • Være ude i nattelivet fredag eller lørdag og skabe tryghed for unge
  • Sjove events, møder og fælles weekendtur i februar 2020
  • Du deltager i aktiviteter min. 8 gange årligt
  • Grundlæggende kurser; Konflikthåndtering og Førstehjælp
  • Hjælpe med at rekruttere frivillige.

Om dig
Du er mellem 20 og 30 år gammel. Du er måske i gang med en uddannelse, eller arbejder for at spare op til en rejse, tager et sabbatår, er lige startet på arbejdsmarkedet, eller noget helt andet. Dit fag har ikke relevans for jobbet. Det er dog vigtigt, at du har lyst- og mod på at være med i opstartsfasen af en ny ungdomsindsats. Vi forventer, at du byder ind med dine tanker og idéer, og at du har lyst til at gøre en forskel for børn og unge i nattelivet. Som person er du rummelig, imødekommende og inkluderende.

Vi tilbyder

  • Et spændende og udfordrende frivillig-job, med mulighed for lederansvar, hvis du har lyst
  • Være med i udviklingen og etablering af en helt ny ungdomsindsats
  • Være en del af et sjovt fællesskab med bl.a. en årlig weekendtur
  • Uddannelse i Konflikthåndtering, Førstehjælp
  • Deltagelse i Ungdommens Folkemøde, Distortion, Pride, Introfest i Dyrehaven, J-dag m.m.

Ansøgning
Er du interesseret i at være med, så send en kort ansøgning og dit CV til berit@socialtansvar.dk.
Du kan både sende en skriftlig ansøgning eller en video-ansøgning, vi vil dog gerne have dit CV på skrift.

Har du spørgsmål til Unge Ravne indsatsen og jobbet, er du meget velkommen til at kontakte projektleder for Unge Ravne Berit Sandholt på: 51 18 41 86.

 

Unge Ravne er ligesom Natteravnene en indsats under Fonden for Socialt Ansvar, som er en paraplyorganisation for frivillige sociale indsatser der byder ind med løsninger på en række af samfundets problemer.