Vil du være med til at forme Natteravnenes fremtid?

Natteravnene vil de kommende år udvikle og drive en ny organisationsstruktur, der skal sikre, at vi fortsat er den mest kriminalitetsforebyggende og tryghedsskabende frivilligorganisation. Til at opnå dette søger vi 7 frivillige, der vil hjælpe i deres landsdel med at sikre tårnhøj kvalitet i indsatsen og opbygge en smidig og enkel videndeling med Landssekretariatet. Så vi sammen garanterer, at Natteravnene fortsat opleves som en ekstra ven i natten.

Natteravnenes Landssekretariat vil i de kommende år gennemføre Natteravnenes nye strategi. Visionen er, at Natteravneindsatsen fortsat skal være Danmarks mest tryghedsskabende frivilliginitiativ, og at de mange tusind frivillige, der hver uge møder vores unge målgruppe, føler sig værdsat og anerkendt.

For at komme i mål med planerne, søger vi derfor 7 landsdelskoordinatorer, som vil være Landssekretariatets forlængede arm i det daglige og specielt hjælpe og støtte vores 2 foreningskonsulenter Leif og Morten i at supportere alle landets ca. 150 lokalforeninger og bestyrelser.

Som landsdelskoordinator skal du have mod på at:

  • være den frivillige, der hjælper med at sørge for, at der effektivt deles viden på tværs i netværket.
  • afholde basiskurser for nye frivillige og aktivt fremme deling af viden og erfaringer lokalt og nationalt.
  • være en god ambassadør for Natteravnene og brænde for vores mål: at sikre de unge en god, tryg og sikker oplevelse i det offentlige rum.
  • være god en gode repræsentant for Natteravnene, en god ansvarlig rollemodel, både in- og eksternt. Dine samarbejdsevner er i top, og du formår at stille opgaven foran personlige ambitioner.
  • være den samlende kraft for mange foreninger i dit nærområde og det er vigtigt, at du kan uddelegere opgaver til lokalforeningen, da det ikke er meningen at du skal udføre driftsopgaver for foreningerne i netværket.

Om dig
Du er sikkert allerede Natteravn og kender til vores værdier og opgaver. Du har lyst til at hjælpe Natteravneindsatsen videre frem de næste mange år og sikre, at vi er relevante og nutidige i vores tilgang til målgruppen af unge, der er ude på egen hånd.

Du har lyst til at hjælpe Natteravneindsatsen frem, så vi opnår endnu større kendskab og endnu højere troværdighed. Du har lyst til at tage ansvaret for mange foreningers ledelse, i dit nærområde, i tæt samarbejde med Landssekretariatet. Du er loyal, har brede skuldre og ben i næsen og respekterer dybt, at Natteravnene er 100% funderet på frivillige indsatser – og gennem den viden kan du tilpasse din adfærd med andre Natteravne.

Landssekretariatet tilbyder dig til gengæld:

  • At bestride et spændende og udfordrende frivillig-job med stor mulighed for selv at præge opgaverne.
  • At være med i udviklingen og etablering landskoordinatorerne og deres kerneopgaver.
  • Uddannelse i Konflikthåndtering, Førstehjælp m.m.
  • Ad hoc opgaver efter eget ønske.

Ansøgning
Er du interesseret i at være med på denne spændende rejse, skal du sende en ansøgning til claus@socialtansvar.dk.

Sidste frist for ansøgning er den 16/5.