Vi søger frivillige til ny ungdomsindsats - Unge Ravne 

Natteravnene er i gang med at etablere en ungdomsindsats. Vi søger frivillige, der kan være med til at skabe tryghed for unge i nattelivet, og som har lyst til at forme projektet helt fra start. Unge Ravne er ligesom Natteravnene en indsats under Fonden for Socialt Ansvar, som er en paraplyorganisation for frivillige sociale indsatser der byder ind med løsninger på en række af samfundets problemer. 

Som Ung Ravn er du med til at skabe tryghed og drage omsorg for unge i alderen 14 – 20 år, når de er ude i nattelivet alene. Unge Ravne agerer ud fra det samme værdigrundlag som de klassiske Natteravne, men får også nogle andre beføjelser, da de må gå ind på klubber og barer, hvor de unge fester. Unge Ravne er i alderen 20- 30 år og dermed meget tættere på målgruppen både aldersmæssigt og i kontakten til unge. Det betyder, at du som Ung Ravn kan være med til at vise unge ’den gode stil’ i byen – og hjælpe dem, der har et behov.

Frivillig Ung Ravn 
Vi har brug for imødekommende og initiativrige unge, der vil være med til at udvikle og etablere Unge Ravne. Som frivillig kommer du til at deltage i følgende:

 • Være ude i nattelivet og skabe tryghed for unge
 • Etablering af fællesskabet omkring de Unge Ravne 
 • Deltagelse i grundlæggende kurser; Konflikthåndtering og Førstehjælp
 • Hjælpe med at rekruttere frivillige 
 • Deltage i events for unge
 • Opstart af det første hold Unge Ravne i København.

Om dig 
Du er mellem 20 og 30 år gammel. Du er måske i gang med en uddannelse, eller arbejder for at spare op til en rejse, tager et sabbatår, er lige startet på arbejdsmarkedet, eller noget helt andet. Dit fag har ikke relevans for jobbet. Det er dog vigtigt, at du har lyst- og mod på at være med i opstartsfasen af en ny ungdomsindsats. Vi forventer, at du byder ind med dine tanker og idéer, og at du har lyst til at gøre en forskel for børn og unge i nattelivet. Som person er du rummelig, imødekommende og inkluderende.

Vi tilbyder

 • Et spændende og udfordrende frivillig-job, med mulighed for lederansvar, hvis du har lyst
 • Være med i udviklingen og etablering af en helt ny ungdomsindsats
 • Være en del af et sjovt fællesskab med bl.a. en årlig weekendtur.
 • Uddannelse i Konflikthåndtering, Førstehjælp m.m.
 • Deltagelse i Ungdommens Folkemøde, Distortion, Copenhagen Pride, Introfest i Dyrehaven, J-dag og andre events.

Ansøgning 
Er du interesseret i at være med på denne spændende rejse, skal du sende en motiveret ansøgning og dit CV til berit@socialtansvar.dk.

Du kan både sende en skriftlig ansøgning eller en video-ansøgning, vi vil dog gerne have dit CV på skrift.

Har du spørgsmål til Unge Ravne indsatsen og jobbet, er du meget velkommen til at kontakte projektleder for Unge Ravne Berit Sandholt på: 51 18 41 86.