Vil du gøre en forskel for de unge i Århus?

Kom til informationsmøde den 14. september!

Der er 4000 Natteravne i Danmark og ca. 140 aktive foreninger, men der er stadig kun Natteravne i forstæderne til Århus – ikke i midtbyen. Det skal der nu gøres noget ved.

Alle der har lyst til at gøre nattelivet tryggere for de unge ved at give nogle timer af deres fritid – er mere end velkomne. Natteravnene tilbyder en uforpligtende prøvevandring.

”De unge er glade for, at der er Natteravne i nærheden, når de går i byen. En del undersøgelser og vores erfaringer viser, at Natteravnene er med til at gøre både de unge og deres forældre mere trygge,” siger Leif Christiansen fra Natteravnenes Landssekretariat, som nu sætter skub i, at der ikke kun er Natteravne i byerne omkring Århus – men også i selve Århus.

Informationsmøde:
Torsdag den 14. september kl. 19.00

Dokk1, Hack Kampmanns Pl. 2, 8000 Aarhus C.

Her fortæller Natteravnene om, hvordan de gør byen mere tryg for de unge og om de mange gode oplevelser, det giver at være Natteravn.  Alle interesserede vil få tilbudt en prøvevandring med to erfarne Natteravne.

Natteravnene øger trygheden
Natteravnene er synlige i gadebilledet ofte på fredage og lørdage i nattetimerne, hvor de unge er i byen, men også på andre dage og tidspunkter, hvis det lokalt giver bedre mening.

Borgmester Jacob Bundsgaard har stor respekt for Natteravnene, og vil meget gerne have Natteravne i Århus: ”Det er vigtigt at de unge kan nyde den frihed, det er at gå ud og få lov til at more sig i nogle rammer, hvor det stadig er trygt og godt at være. Og de ved, at der er nogle voksne, der både interesserer sig for dem og synes, det er vigtigt, at de kan bevæge sig trygt rundt i byen.”

Som Natteravn er du med til at gøre nattelivet tryggere for de unge. Du behøver ikke at være ude mere end 1 gang i kvartalet for at gøre en stor forskel.

Det får du ud af at være Natteravn

  • Anerkendelse og stolthed over at gøre en aktiv forskel
  • Du lærer din by og dine medborgere meget bedre at kende
  • Du får et mere nuanceret indblik i nattelivet i din by
  • Grundkursus og viden om at være Natteravn
  • Styrket dit netværkKontakt:
Leif Christiansen
, Chefkonsulent
Tlf.: +45 3017 7802
Mail: leif@socialtansvar.dk